Как можем да помогнем?

Завръщане на играч след изтриване на данните по силата на GDPR

След като сметката бъде закрита и личните данни бъдат премахнати, както е определено в Общия регламент относно защитата на данните (GDPR), информацията във вашата сметка няма да бъде налична.

Mоже да се наложи да си регистрирате нова сметка на нашия сайт (в съответствие с приложимите ограничения).

Мнения и отзиви

Тази статия отговори ли на въпроса ви?

Свързани помощни статии

Категория